fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tomodachi Life

  • Allt kan hända när din Mii-karaktär kommer till liv i Tomodachi Life

    Skapa en egen värld med vänner, familj och blanda den med dina favoritkändisar från TV, film och sport. Låt dina Mii-karaktärer komma till liv med en egna röster och personligheter. Allt utspelar sig på en spännande och rolig ö där det alltid händer något nytt när du besöker den. Om du har Mii-figurer som påminner dig om personer i ditt verkliga liv så kommer du fascineras av de intriger och draman som utspelar sig i Tomodachi Life-världen.

    "Tomodachi" är ett japanskt ord och betyder "vän". Dina vänner i Tomodachi Life är dina Mii-figurer. Använd de Mii-figurer du redan har eller skapa nya och använd dem i spelet. När du väl lagt in dem i Tomodachi Life kommer du märka att de kommer göra en hel del oförutsägbara saker i de olika situationer de kommer hamna i. Det kan ju också hända att en känd popstjärna i spelet blir förälskad i din egen personliga Mii? Om du lagt in en Mii som ser ut som din mamma eller pappa så kanske de går på heavy metal-konserter i spelet och hoppar ut mot publiken?  Räkna med många oväntade händelser. Du kommer att kunna dokumentera alla otroliga händelser i spelet och kunna dela med dig av dem till dina vänner.

    Händelserna i Tomodachi Life blir mer intressanta ju fler karaktärer du lägger till. Du kan också belöna dina karaktärer med gåvor, kläder, favoritmat osv. Samt försöka lösa deras problem och hjälpa dem när de så behöver.


Tomodachi Life

Lanseringsdatum: 06 juni 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Miiverse-integration, Demo, StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.