Anslut Nintendo 3DS till internet

Har du en trådlös router kan du ansluta din Nintendo 3DS online och ta del av alla fantastiska funktioner som konsolen erbjuder!

Gör så här för att ansluta din Nintendo 3DS till internet

1. Leta upp ikonen "System Settings" som finns som ikon på hemskärmen och klicka på den.
  2. Klicka på "Internet Settings".
  3. Klicka på "Connection Settings".
  4. Klicka på "New Connection".
  5. Klicka på "Manual Setup" och sedan "Search for Access Point":
    • Observera att inte alla nätverk kan upptäckas på det här sättet och ifall du inte hittar ditt nätverk måste du skriva in nätverkets namn (SSID) manuellt.
  6. Ange lösenord (kallas ibland för "nyckel") och tryck på ok.
  7. När det är klart är det dags att testa anslutningen! Lyckas den är det klart, misslyckas den är du välkommen att kontakta Bergsala på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (uppge felkod, konsol och vilken nätverksutrustning du har hemma).

Om du inte har en trådlös router så måste du skaffa en för att ansluta din Nintendo 3DS till internet. Du kan i och för sig även ansluta konsolen vid så kallade "hot spots" (Internetzoner med gratis anslutning för din Nintendo 3DS), men i ditt eget hem krävs alltså en trådlös router.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.