fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Årets julklappstips från Nintendo

Årets julklappstips från Nintendo

Osäker på vad du ska lägga under granen? Vi hjälper dig hitta rätt spel!

Vilken konsol passar bäst under din gran?


Det finns tre olika Nintendo Switch som alla passar bra under granen. Välj den konsol som passar dina behov bäst.

Nintendo Switch - OLED model

Nintendo Switch - OLED Model har en färgsprakande 7-tums OLED-skärm, ett brett justerbart ställ, en docka med LAN-port, 64 GB lagringsutrymme och ännu bättre ljud. Kan användas både bärbart och uppkopplad mot TV.

Nintendo Switch

Originalkonsolen som låter dig spela dina favoritspel var som helst, när som helst och med vem som helst. Nintendo Switch kan användas både på språng och uppkopplad mot TV.

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite är en kompakt konsol med inbyggda handkontroller och låg vikt. Det här är en perfekt konsol för alla som ofta befinner på resande fot. Kan endast användas bärbart.

Julhelgens hetaste spel


Perfekt underhållning för lediga stunder

Pokémon Brilliant Diamond & Pokémon Shining Pearl

Är du en av alla dem som spelade Pokémon Diamond och Pokémon Pearl när det släpptes till Nintendo DS? Då har du möjligheten att återbesöka Sinnoh-regionen i Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearl. Om du inte spelat originalen så har du fortfarande den underbara upplevelsen kvar. För alla oss som älskar Pokémon!

Mario Party Superstars

Ta dig an denna mäktiga och familjevänliga samling av minispel från hela Mario Party-serien. Detta är partyt som du kan ta med dig var som helst och spela när som helst, antingen lokalt trådlöst eller online. Om det här spelet hamnar under granen kommer det att bli en riktigt bra jul!

Super Mario 3D All-Stars

Upplev tre av Marios största 3D-äventyr i Super Mario All-Stars! Spelen som ingår är: Super Mario 64, Super Mario Sunshine och Super Mario Galaxy. Alla är optimerade för Nintendo Switch med uppdaterad HD-grafik. Spelen går att spela med Joy-Con och samlingen innehåller en musikspelarfunktion för att med lätthet kunna njuta av den episka musiken från alla tre spelen! En riktigt bra julklapp!

Metroid Dread

Metroid Dread är det första 2D Metroid-spelet med en helt ny handling på 19 år. Så ett givet spel att sätta tänderna i för alla som älskar Metroid-spelen eller alla som aldrig spelat ett Metroid-spel. Detta är Metroid när det är som bäst! Intensivt, spännande och mycket action utlovas!

Spel som håller dig i form


Träna kropp och knopp med spel som både utmanar och  underhåller.

Big Brain Academy: Brain vs. Brain

Julklappen för alla som vill utmana sin hjärna! Underhållande och familjevänligt på samma gång! Flera roliga flerspelarlägen! Bästa är att du här kan utmana din hjärna på flera olika sätt. Du kan också lira detta online, så här finns många sätt att ta sig an utmaningar!

Ring Fit Adventure

Träna din kropp samtidigt som du går på äventyr i en värld fylld av monster och en drake som gillar bodybuilding(!) Spelet för dig som vill röra på dig medan du spelar. Mängder av olika övningar väntar dig eller den som kommer få detta i julklapp av dig.

Super Mario Maker 2

Spela, skapa och dela sidscrollande Super Mario-banor i Super Mario Maker 2 på din Nintendo Switch! Bygg banorna du tidigare bara kunnat drömma om och dela gärna med dig av dem online så andra kan testa dem.

Game Builder Garage

Har du någonsin drömt om att skapa ditt eget spel? Den drömmen kan bli verklighet med Game Builder Garage. Med den här programvaran kan alla ha kul när de lär sig att skapa och dela med sig av sina egna spel. Känner du någon som vill bli spelutvecklare så kan detta vara en given julklapp!

Spel som samlar familjen


Utmana släktingar och vänner med spel som är gjorda för att spelas tillsammans. Med eller mot varandra.

Mario Kart 8 Deluxe

Detta är den definitiva versionen av Mario Kart 8 och är ett perfekt racingspel för dig som vill kunna spela när som helst, var som helst med vem som helst. Detta är det största Mario Kart-spelet någonsin så det är fullpackat av banor, karaktärer, fordon och andra möjligheter.

Super Mario Party

Brädspel tillsammans med familj och vänner är riktigt kul. Här får du dessutom tillbringa tid med Mario och hans vänner! I klassisk Mario Party-anda finns här mängder av minispel och olika sätt att spela på. Utmana någon eller några och sedan är det bara att börja kasta tärningarna!

Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World är ett fantastiskt äventyrsspel i sig för upp till fyra spelare, men här har du också spelet Bowser's Fury som är ett spännande och underhållande äventyr. Mycket spel för pengarna så helt klart ett hett julklappstips!

Super Smash Bros. Ultimate

Gillar du fighting-spel så är detta sannolikt spelet för dig. Mängder av banor och karaktärer att välja på. I detta spelet finns karaktärer från många olika spel, som Mario, Link, Kirby, Donkey Kong, Pikachu, Yoshi, Sonic, Pac-Man med många, många flera. Bara att börja utmana dina vänner!

Spel för dig som vill ha egentid


Ta en paus, eller bege dig ut på äventyr. Det finns många sätt att återhämta sig på.

Animal Crossing: New Horizons

Spelet där du skapar din egen ö, eget liv och dessutom kan bjuda in alla du känner att hälsa på! Ett avslappnat spel där du designar det mesta själv. Få nya vänner, njut av de fyra årstiderna och utforska ön! Mycket spännande väntar på dig! Speciellt om du går online och upptäcker allt vad det innebär.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande. Här tar du dig över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget och öppet äventyr i kungariket Hyrule. Friheten är enorm i det här spelet och världen så stor. Mängder av monster väntar även på dig så se till att använda både list och vapen.

Super Mario Odyssey

Häng med Mario, hans vän Cappy och luftskeppet Odyssey på ett storslaget 3D-äventyr som tar dem jorden runt. Samla på månar och rädda Prinsessan Peach från Bowsers bröllopsplaner. Mängder av stora banor att utforska och bossar att möta!

Miitopia

Ge dig ut på ett spännande, lättsamt och kul äventyr där du själv bestämmer vilka som ska följa med dig och besegra Dark Lord, en elak typ som stjäl andras ansikten. Miitopia är ett väldigt anpassningsbart äventyr för Nintendo Switch. Skapa och anpassa Mii-karaktärer för alla du vill: vänner, familj, kändisar och kasta in dem i sitt livs äventyr. Många skratt utlovas för de som får Miitopia i julklapp.

VISA FLER SPEL