Skip to main content

Vad är SpotPass?

Med SpotPass aktiverat kan du vara säker på att du alltid har de senaste uppdateringarna och den senaste datan till alla dina Nintendo 3DS-spel.

SpotPass är en inbyggd funktion som gör att din Nintendo 3DS alltid är ansluten mot Internet − även när du inte använder den. Så länge det finns ett trådlöst nätverk eller en hotspot i närheten är det bara att vika ihop konsolen så håller den sig uppkopplad och laddar hem det senaste utan att du behöver göra någonting. Lägger du Nintendo 3DS i dockningsstationen hemma i närheten av ditt trådlösa nätverk är den alltid fulladdad och uppdaterad när du sedan ska använda den!

Det enda du behöver göra för att komma igång med SpotPass är att ansluta Nintendo 3DS till ditt trådlösa nätverk en gång. När det är gjort kommer konsolen automatiskt att koppla upp sig via ditt nätverk så fort den är i närheten av det. Självklart kan du registrera Nintendo 3DS till flera olika nätverk samtidigt.

Användningsområden

SpotPass används bland annat för att hålla din Nintendo 3DS uppdaterad. Nintendo kan skicka ut en uppdatering under natten som din konsol laddar ned automatiskt, sedan när du vaknar ser du att lampan lyser blå och att det finns något nytt att titta på! Efter ditt godkännande blir uppdateringen installerad.

SpotPass används också av diverse spel, bland annat vissa fajtingspel där du får nya outfits och utmaningar nedladdade utan att behöva lyfta ett finger! Kort sagt, vill du vara uppdaterad ska du aktivera SpotPass! Det kostar ingenting och alla uppdateringar sker automatiskt, så det finns inget att förlora.


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige