Hur uppdaterar jag min Nintendo 3DS?

Nintendo strävar alltid efter att förbättra och utöka funktioner och användarvänlighet i sina konsoler för att kunna ge den bästa möjliga upplevelsen. För att kunna leva upp till denna ambition får du möjlighet att ladda ner mjukvara till konsolen via Internet.

Vår rekommendation är att du alltid försöker hålla ditt Nintendo 3DS-system så uppdaterat som möjligt. För att göra detta behöver du bara följa nedanstående steg.

• Öppna "System Settings" i "HOME menu".
  • Välj "OTHER SETTINGS".
  • Bläddra till höger och välj "SYSTEM UPDATE".

Observera att det krävs en trådlös Internetanslutning för att kunna ladda ner uppdateringen.

Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.