fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Nintendo Switch Pre-Launch Event!

Nintendo Switch Pre-Launch Event!

Vi börjar året med en riktig skräll! Redan den 4−5 februari har du chansen att bli bland de första i Norden att prova den nya spelkonsolen Nintendo Switch.
Söndag 17.00 - Sista insläpp

Nu har vi släppt in de sista besökarna på Nintendo Switch Pre-Launch Event. Tack alla som kom och delade de här dagarna med oss. Ni är fantastiska!

Söndag 13.30: köstatus

Trycket har börjat lätta och just nu uppskattar vi att det finns 80 personer i kö. Vi räknar med att ca 60 personer kommer in på eventet per timme så om du vill spela Nintendo Switch idag finns det fortfarande möjlighet. För den senaste informationen om köstatus hänvisar vi till vår Eventsida på Facebook.


Lördag 18.00: Tack för ert fantastiska tålamod!

Vi har nu släppt in de sista besökarna för lördagen. På söndag förväntar vi oss att du kommer väldigt långt fram i kön om du har könummer 400 eller lägre. Besökare utan könummer är givetvis också välkomna och om du på plats innan 08.30 kommer du att släppas in parallellt med dem som redan har kölappar från lördagen.

Om du kommer efter 08.30 får du en kölapp som fortsätter i serie efter den sista som gavs ut på lördag. Vi har tyvärr ingen möjlighet att uppskatta hur många av de som fick en kölapp på lördagen, som kommer att återvända i morgon söndag. Vi ber därför er alla att visa hänsyn mot varandra (vilket ni varit helt fantastiska med  under lördagen) och släppa fram dem som har ett lägre könummer än er själva. Var tydliga med att visa vilket nummer i kön ni har så blir detta så enkelt och smidigt som möjligt för alla.

Vi kommer löpande under dagen att uppdatera vår Facebook-sida med information om ungefär var kön befinner. Vi räknar med att ca 60 besökare passerar eventet per timme. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla vår Facebook-sida uppdaterad med information om status på kön.

Om vi får lika många besökare på söndag som på lördag kommer vi tyvärr inte att ha möjlighet att låta alla spela Nintendo Switch. Vi kommer att göra vårt yttersta för att meddela när/om vi når den punkten.

Samtidigt som vi är fantastiskt tacksamma för att så många kommit och visat intresse för Nintendo Switch ber vi ödmjukast om ursäkt för att vi inte har haft möjlighet att släppa in er alla. Vi vill passa på att ge en eloge till alla er som stått i kö i flera timmar och hållit humöret uppe.


VIKTIG INFO: Intresset för vårt Nintendo Switch Pre-Launch Event har vida överstigit våra förväntningar. Samtidigt som vi är otroligt glada över att så många visat intresse är vi också ödmjuka inför det faktum att det ställer till problem för er besökare i form av extrema kötider.  Nedan följer lite information angående söndagens event.

  • Nya besökare på söndag som kommer utan kölapp innan 8.30 kommer att släppas in parallellt med de som har kölapp från lördag.
  • Nya besökare på söndag som anländer efter 8:30 får en kölapp med nummer i serie efter de som ha sina kölappar kvar från lördag.
  • Vi uppdaterar löpande vår Eventsida på Facebook med information om vilket könummer som släpps in för stunden samt förväntat antal insläpp per timma.

Lördag 14.30: Kön är nu så lång att inte alla som står i den kommer att släppas in idag. Blir du inte insläppt idag kommer din köbiljett att gälla i morgon söndag.


Lördag 08.30: Just nu uppskattar vi att kön är så lång att de som står sist i den kommer att bli insläppa runt 12.00.


Lördag 07.50: Just nu uppskattar vi att kön är så lång att de som står sist i den kommer att bli insläppa runt 11.00.

Ja, du läste rätt. Redan på lördag den 4 februari öppnar vi portarna till Bergsalas huvudkontor i Kungsbacka. Där kommer du att ha möjlighet att provspela Nintendo Switch, den nya spelkonsolen från Nintendo som suddar ut gränserna mellan stationärt och bärbart spelande. Det kommer att finnas ett flertal olika spel att provspela och vi kan lova att om du bara ska besöka ett event i år så är det till oss du ska komma.

Eventet

Under eventet kommer vi att ha allt fokus på Nintendo Switch och du kommer att ha möjlighet att prova flera olika spel. Vår målsättning är att alla som kommer och hälsar på ska få spela minst en timme Nintendo Switch. Men beroende på hur många besökare som kommer kan vi inte utlova någon exakt speltid.

Om det blir kö

Vi räknar med att ungefär 60 personer kan vara inne och spela Nintendo Switch samtidigt, övriga besökare placeras i kö. Vi har plats för ca 20 besökare i kö inomhus och ytterligare ca 100 besökare i ett tält utanför entrén. Övrig kö kommer att stå utomhus men ytterligare ca 50 besökare kommer att ha tak över huvudet.

Vid lång kö kommer vi att begränsa speltiden för alla som är insläppta till ca 1 timme för att de som står i kö inte ska behöva vänta för länge*. Observera dock att om väldigt många besökare kommer samtidigt kan det bli långa köer.

*Det är ok att spela och sen ställa sig sist i kön för att på så vis gå in och spela mer senare under dagen.

Spelen

Observera att nedanstående lista inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras närmare eventet.

Tid & plats

Var: Vårt huvudkontor i Norden på Marios Gata 21 i Kungsbacka

När: Lördag 4 februari kl. 09.00−18.00  samt Söndag 5 februari kl. 09.00−18.00

Då vi räknar med att eventet kommer att vara väldigt populärt och ha många besökare finns det risk för väntetid. Ett tips är att ha med sig sin Nintendo 3DS och köra lite StreetPass i kön.

Sista insläpp sker klockan 17.00. Då stänger vi portarna så att inga fler besökare kan komma in. Detta för att alla som kommer in ska få möjlighet att spela minst en timme Nintendo Switch.

Resa

  • Från Göteborgs centralstation går pendeltåg till Kungsbacka tågstation och tillbaka. Gå gärna in på http://www.vasttrafik.se/ för mer info om tider och priser.
  • Från Kungsbacka tågstation kommer en chartrad buss åka löpande till eventet och tillbaka till tågstationen. Bussen är kostnadsfri och avgår kontinuerligt under dagen. Mer information om exakt avgångsplats kommer senare.
  • Det går även att åka vanlig lokaltrafik inom Kungsbacka eller från kringliggande kommuner och stiga av vid OKQ8 (bensinstationen) och sedan promenera ca 700 meter för att komma till eventet.
  • Det är även möjligt att åka bil till eventet men vi rekommenderar starkt att alla som kommer med bil försöker samåka i så stor utsträckning som möjligt.

Boende

Om du kommer långväga ifrån kan det vara bra att ha någonstans att bo. På följande länkar hittar du olika alternativ.

Om du inte hittar något boende i Kungsbacka som passar dig kan du även leta boende i Göteborg och ta tåget eller bussen till Kungsbacka station. Kontrollera gärna tidtabellen på http://www.vasttrafik.se/ för att utvärdera om boendet du hittat är i närheten av en passande hållplats.

Anmälan

Vårt Nintendo Switch Pre-launch Event är publikt så det är bara att titta förbi. Föranmäl dig gärna till eventet på vår Facebooksida så vi vet på ett ungefär hur många som kommer och hälsar på.