fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kirby Fighters 2 släpps till Nintendo Switch idag!

Kirby Fighters 2 släpps till Nintendo Switch idag!

Välj bland 17 av Kirbys mest ikoniska kopieringsförmågor samt välbekanta vänner och fiender som Bandana Waddle Dee, Meta Knight och King Dedede, Gooey och Magolor för att ta fajten i Kirby Fighters 2 som kommer till Nintendo Switch idag på Nintendo eShop.

Var och en av de spelbara förmågorna och karaktärerna har sin egen spelstil och uppsättning rörelser. Genom att experimentera med dem alla kan du upptäcka och behärska din favorit.

Kirby har en uppsjö av välkända attacker med sig till varje strid inklusive Sword and Cutter. Kirby Fighters 2 innebär också en debut för Kirbys nya Wrestler-förmåga. Låt dig inte luras av Kirbys söthet, här snackar vi om en minst sagt beslutsam fighter.

I spelets Story Mode kan du gå ihop med en vän eller en CPU för att ta er en vänskapsmatch mot King Dedede och Meta Knight och klättra uppför Trial of Tower för den sista striden. Inför varje ny våning i detta höga torn kan du också strategiskt välja föremål för att boosta dina stats. Förbered dig på ett angrepp från olika fiender när du klättrar i tornet.

Upp till fyra spelare kan fajtas på samma Nintendo Switch lokalt trådlöst eller online. Spelare kan anpassa reglerna i spellägena Free-For-Alls och Team Battles genom att välja föremål, möjligheten att komma tillbaka som ett spöke i Team Battles med mera. Det blir aldrig tråkigt, även om du skulle råka bli utslagen!

NSwitch KirbyFighters2 01
NSwitch KirbyFighters2 02
NSwitch KirbyFighters2 03
NSwitch KirbyFighters2 04
NSwitch KirbyFighters2 05
NSwitch KirbyFighters2 06
NSwitch KirbyFighters2 07
NSwitch KirbyFighters2 08