fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tack alla besökare!

Ett oändligt jättestort tack till alla som besökte oss i helgen och testade Nintendo Switch! Vilka fantastiska besökare ni var och vilken känsla att höra att ni gillade den nya spelkonsolen och spelen till den så oerhört mycket!

Vi beklagar att många av er fick köa väldigt länge i lördags, ni ska ha ett extra stort tack för att ni uthärdade kylan och att ni var så oerhört glada när ni väl kom in och fick pröva Nintendo Switch.

Vi fick uppleva många härliga skratt och leenden tillsammans med er denna helgen. Det var ingen tvivel om hur nyfikna ni var på Nintendo Switch för vi fick så otroligt många frågor. Vi hoppas att ni kände att vi försökte besvara dem så gott vi bara kunde.

Många av er har också berättat om era upplevelser på eventet på sociala medier och det läser vi förstås med stort intresse. Helt underbart att höra att så många hade ett fantastiskt besök här!

Nu ska vi återställa vårt kontor på Marios gata 21 så att ni kan komma och besöka vårt Nintendo-museum igen, på vardagar mellan 8.00 – 17.00.

Vänligaste hälsningar från oss som jobbade på Nintendo Switch Pre-Launch Event!

Nintendo Switch

Bilder från eventet

D3
D3
D4
D4
D3
D4
D4
D3
D3
D3
D4
D4
D3
D4
D4
D4
D3
D3
D4
D4
D4
D4
D3
D4

Foto: Dino Soldin