fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Snipperclips – Cut It Out, Together! släpps till Nintendo Switch den 3 mars!

Snipperclips – Cut It Out, Together! släpps till Nintendo Switch den 3 mars!

Att lösa kreativa pussel tillsammans med någon är inte bara en spännande utmaning, det är också otroligt kul! Prova på tillsammans i spelet Snipperclips – Cut it out, together! som släpps till Nintendo Switch den 3 mars!

Snipperclips – Cut it out together är ett spel för alla åldrar och perfekt att spela med familj och vänner. Du kan antingen köpa det via Nintendo eShop eller i handeln genom en limiterad bundle som innehåller två Joy-Con (Neon Red/Neon Blue) och en nedladdningskod för Snipperclips – Cut it out, together!

När vi demonstrerade Snipperclips – Cut it out together vid vårt Nintendo Switch Pre-Launch Event i Kungsbacka var detta charmiga pusselspel oerhört uppskattat. Det är ett spel som uppmuntrar till samarbete, kommunikation och kreativt tänkande. När två spelare spelar tillsammans håller ni i varsin Joy-Con. Det gäller att klippa i varandras pappersfigurer så att de får en form som kan hjälpa er att lösa pusslen. Spelet är lättsamt, men blir förstås klurigare ju längre in i det ni kommer. Det är utvecklat av den London-baserade indieutvecklaren SFB Games i samarbete med Nintendo.

Upp till fyra spelare kan samarbeta tillsammans eller mot varandra i tre olika spellägen. Första spelläget heter WORLD of fun (1-2 spelare som samarbetar), PARTY (2-4 spelare som samarbetar) och BLITZ (2-4 spelare som tävlar mot varandra.

En nedladdningsbar demo kommer finnas tillgänglig på Nintendo eShop den 3 mars om för den som vill testa innan köp.