fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Nu finns Animal Crossing: Pocket Camp till din mobiltelefon!

Nu finns Animal Crossing: Pocket Camp till din mobiltelefon!

Nu finns ett nytt Animal Crossing-spel att spela och denna gången är det till din mobiltelefon eller surfplatta. Spelet heter Animal Crossing: Pocket Camp och finns både till iOS- och Android-kompatibla enheter. Ett perfekt spel för alla som gillar mysiga spel.

Detta är några av sakerna du kan göra i spelet:

 • Skapa din karaktär: När du startar ett nytt spel i Animal Crossing: Pocket Camp kommer du att bli ombedd att skapa din personliga campingchefs avatar, som du spelar som. Du kan välja mellan att vara tjej eller kille, och specialtillverka saker som hudfärg, hårfärg och ögonfärg. Vad som helst som passar dig.
 • Konst och hantverk: Genom att samla ihop resurser som frukt och trä kan du göra saker för din campingplats. Dessa inkluderar möbler och inredningsprylar, som soffor och bänkar, såväl som krukor och plantor. För att tillverka saker pratar du med den klassiska  Animal Crossing-bybon Cyrus för att sätta i ordning. Efter att det är klart kan du placera det runt omkring din campingplats eller dekorera inredningen av din husbil.
 • Leaf Tickets: Leaf Tickets kan du få genom regelbundet spelande eller köpa genom att använda  riktiga pengar, och kan användas på olika sätt i spelet. Till exempel kan de användas för att förkorta den tid som behövs för att tillverka en vara, lättare att skaffa material eller förvärva  unika utställningar för  exklusiva husbilar.
 • Vänskapsnivå: I Animal Crossing: Pocket Camp kan du chatta med dina djurvänner eller uppfylla sina önskemål om att höja din vänskapsnivå. Om du levlar upp din vänskap eller dekorerar din campingplats med djurens favoritprylar, kan hon eller han komma på besök .
 • Vänner av alla slag: Inte alla dina vänner i  Animal Crossing: Pocket Camp kommer att ha päls eller fjädrar. Du kan skicka ditt spelar-ID till riktiga vänner som också äger spelet på mobilenheten, och slumpmässiga spelare kommer också att besöka campingplatsen från tid till tid. Du kan köpa eller sälja saker som sparas i din Marknadslåda.
 • Tick Tack: Likt tidigare  Animal Crossing-spel så går tiden i  Animal Crossing: Pocket Camp just som i det riktiga livet! Morgon, dag, kväll och natt så kommer landskapet i spelet att förändras och olika djurvänner kan dyka upp.
 • Områdeskarta: Animal Crossing: Pocket Camp är full av platser som man kan besöka och utforska. Utöver din campingplats kan du resa i din husbil till en strand, en skog, en flod och en ö.
 • Marknadsplats: Gå-till plats för shopaholics, Marknadsplatsen är full av butiker som drivs av bekanta  Animal Crossing-karaktärer som Timmy, Tommy och The Able Sisters. De olika butikerna i marknadsplatsen erbjuder saker som  möbler och klädesplagg. Valet vid varje butik förändras, så tveka inte att besöka butiken ofta!
 • OK Motors: Minns du husbilen som nämndes längre upp i texten? Den används inte bara för att resa mellan platser i spelet. Om du besöker OK Motors store kan du få din campingbil modifierad och detta inkluderar möbler för att fylla interiören och färg för att dekorera utsidan.
 • Växande lägerliv: Dessutom alla de roliga sakerna du kan göra i spelet. Animal Crossing: Pocket Camp kommer så småningom att erbjuda säsongshändelser för att hålla upplevelsen fräsch och överraskande. Såväl som tidsbegränsade möbler och kläder via uppdateringar. Dessa  händelser och uppdateringar kommer löpande.

Vill du få reda på ännu mer om spelet bör du spana in den internationella sajten för spelet. Den hittar du här: https://ac-pocketcamp.com