fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Testa Mario Tennis Aces redan den första juni

Testa Mario Tennis Aces redan den första juni

Alla som ser fram emot Mario Tennis Aces som släpps den 22 juni kan nu också glädjas av att testa en demo av spelet redan den första juni, för då startar en Mario Tennis Aces-onlineturnering.

Det enda du behöver göra är att ladda ned en kostnadsfri demomjukvara till din Nintendo Switch och sen kan du kan vara med i turneringen.

Se fram emot att spela med dessa välbekanta karaktärer, Mario, Peach, Yoshi och Bowser. Delta i turneringen och få poäng baserat på din framgång. Med dessa poäng kan du låsa upp ytterligare fem karaktärer.

Utöver onlineturneringen kan du också öva genom att spela matcher mot en datorstyrd motståndare. Oavsett om du väljer att bara spela i turneringen mot andra spelare eller mot den datorstyrda motståndaren så kan du låsa upp ett klädesplagg för Mario som du sen kan använda i den fullständiga versionen av Mario Tennis Aces.

Ladda ned den kostnadsfria mjukvaran från Nintendo eShop innan turneringen startar så kan du se fram emot en helg med snabb och rolig tennis. Turneringen startar kl 16.00 fredagen den första juni och håller på fram till kl 00.59 måndagen den fjärde juni. Observera att du måste vara uppkopplad mot internet hela tiden för att kunna spela denna demoversionen.