fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kör, dyk och flyg med nya Nintendo Labo Vehicle Kit

Kör, dyk och flyg med nya Nintendo Labo Vehicle Kit

Gör dig redo för ett nytt Nintendo Labo-äventyr som får sin release den 14 september. Då släpps Nintendo Labo: Vehicle Kit till Nintendo Switch. Ta på dig bältet för i detta nya Nintendo Labo-kit kan du sätta dig i en bil, en ubåt och ett flygplan.

Förutom att bygga en bil, ubåt och flygplan kan du bygga en pedal, två nycklar med mera. Sätt någon av nycklarna i någon av fordonen så kommer du upptäcka olika roliga spel och aktiviteter. Att byta fordon under äventyrets gång är enkelt. Det är bara att flytta nycklarna mellan de olika låsen. Dessa saker du bygger kallas för Toy-Con och du kan göra otroligt många saker med dem.

Nintendo Labo: Vehicle Kit är perfekt både för familjer och vänner som vill skapa, spela och upptäcka tillsammans!  I Nintendo Labo: Vehicle Kit går det att köra race, bygga bilar som kan fightas med varandra och det går att upptäcka en mystisk värld. Varje fordon styrs på olika sätt och har speciella egenskaper. Med ubåten kan du till exempel skicka iväg en änterhake genom att trycka på en knapp. Med den andra nyckeln kan spelare till och med bjuda in en till förare/pilot.

Möjligheterna med Nintendo Labo: Vehicle Kit blir ännu större tack vare det som kallas för Toy-Con Garage, som är ett interaktivt program som ingår i alla Nintendo Labo-produkter. Med hjälp av det inspireras du att skapa och experimentera med de Toy-Con du byggt. Testa att kombinera olika Toy-Con och upptäck vad som kan hända! Dekorera också dina Toy-Con och sätt en personlig touch på dem.

 

Om du älskar att dekorera, designa och uppfinna rekommenderar vi också att du spanar in tävlingen som pågår just nu >>