nintendo logo

  • Nyheter

Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 är i full gång

Sju lag simmade in på banan, ett lag simmade vidare!

Läs mer

YouTube på Nintendo Switch

Luta dig tillbaka och ta del av det enorma utbudet musikvideor, direktsändningar, tutorials och mycket mer på YouTube.

Läs mer

Hälften av lagen för Splatoon 2 European Championship är klara för final!

Nu har hälften av de europeiska turneringarna i Splatoon 2 European Championships 2018–2019 hållits och sex lag har kvalificerat sig till den stora finalen. Ytterligare sex europeiska lag ska nu kvalificera sig och där kommer förstås ett nordisk lag att ingå. Mer info om den nordiska kvalturneringen kommer snart!!!

Läs mer

Nordiska mästerskapen i Splatoon 2 drar igång den 17 november!

Lystring, lystring alla nordiska Inklings och Octolings! Samla era lag och förbered er för mäktiga Splatoon 2-kamper online för snart kommer den första av fyra kvalrundor inför Splatoon 2 European Championship Nordics att kicka igång! Den första kvalrundan börjar redan på lördag den 17 november 2018.

Läs mer

Super Smash Bros. Ultimate Direct nu på torsdag!

Nu på torsdag den 1 november kl 15:00 svensk tid sänds en ny Nintendo Direct med mer information om Super Smash Bros. Ultimate!

Läs mer

Facebook-tävling!

För att fira att vi har så många fantastiska och aktiva följare på facebook håller vi en tävling där DU har chans att vinna det ultimata party-kitet för fyra spelare!

Läs mer

Nattöppet inför lansering den 15/11

Alla spelsugna Pokémon-fans välkomnas till nattöppet hos Webhallen på Fridhemsplan i Stockholm, torsdag 15 november.

Läs mer

Häng med på nya, spännande äventyr när Yo-Kai Watch 3 släpps den 7 december!

Undersök nya, vackra områden och bli vän med mängder av busiga Yo-kai i Yo-Kai Watch 3 när det släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 7 december! Det är upp till spelets hjältar, Nate och Hailey Anne, att bege sig ut på äventyr och undersöka mystiska fenomen i omgivningarna kring deras hemstäder.

Läs mer

Träna med Fitness Boxing den 21 december!

Letar du efter nya och roliga sätt att träna på? Då är Fitness Boxing som släpps till Nintendo Switch den 21 december något för dig! Här kan du träna boxningsbaserade och rytmiska övningar som kommer att öka din puls och få dig att svettas rejält. Samtidigt som du lyssnar på behagliga, instrumentala versioner av låtar från kända artister.

Läs mer