fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Luigi’s Mansion 2

Luigi’s Mansion 2

 • Följ med spökjägaren Luigi på nya äventyr i hemsökta herrgårdar!

  Luigi är tillbaka för att jaga bort ett gäng envisa spöken som bosatt sig i olika herrgårdar. Spökena gillar förstås inte den idén och försöker istället skrämma iväg vår grönklädde vän som oturligt nog är livrädd för just spöken...

  Precis som titeln antyder är det här uppföljaren till Nintendo GameCube-spelet från 2002. Mycket av charmen och den (komiskt) kusliga stämningen från originalet finns välbevarade, men de mörka korridorerna bjuder även på lysande nyheter i form av större fokus på pussel och tuffare spöken. Det räcker inte längre att bara lysa med ficklampan på gastarna - nu kräver de strobljus i fejjan för att överraskas och på så sätt kunna sugas upp!

  Nintendo har verkligen sugit åt sig kritiken från det första spelet, så Luigi's Mansion 2 är både betydligt mer varierat och tar längre tid att klara än det något korta originalet!

  • Luigi's Mansion 2 finns bara till Nintendo 3DS - det går inte att få tag på till någon annan plattform
  • Stöder funktionen delat spel (räcker med att en har spelet i flerspelarläget)
  • Drar nytta av rörelsesensorerna

Luigi’s Mansion 2

Lanseringsdatum: 28 mars 2013
Lanseringsdatum - Nintendo Selects: 13 oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.