fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Monster Hunter Stories

Monster Hunter Stories

 • Förbered dig för ett rollspelsäventyr olikt något annat tidigare Monster Hunter-spel.

  Smyg dig fram till monstrernas gömställen för att stjäla deras ägg. Inuti dessa kan du hitta massor av olika arter av monster med unika och kraftfulla förmågor. Bli vän med dessa monster, forma ett team, slåss tillsammans och krossa motståndarna med förödande komboattacker. Rid sedan in i solnedgången som en riktig mästare! Behöver du större muskler? Mixtra då med generna för att skapa ännu kraftfullare monster med fler och bättre förmågor. 

  När ett monster som är infekterat av ”The Black Blight” attackerar din avlägsna by kastas du in i ett rafflande äventyr i en spännande och farlig värld där du måste bli vän med olika monster under din resa. Under äventyrets gång kommer du att stöta på en mängd olika sidouppdrag och timmar av utmanande turordningsbaserade strider där du måste koordinera monstrernas förmågor, öva på dina kunskaper i att rida och studera fiendernas attackmönster. 

  De instinktiva sten, sax, påse-striderna som introduceras med det här spelet, blåser nytt liv i serien för veteraner men fungerar också utmärkt för nybörjare. Monster Hunter Stories är den perfekta inkörsporten till Monster Hunter-världen och är ett spel som inte liknar någon annan del i serien. Du kan till och med strida mot andra spelare online, lokalt eller via StreetPass.

  • En stor värld fylld med unika monsterägg att kläcka, rida på och strida tillsammans med. 
  • Bilda ett team av monster och utför kraftfulla komboattacker.
  • Alla monster har en unik uppsättning gener som innehåller olika förmågor och attribut. För över gener från ett monster till ett annat för att på så vis skapa ditt eget monster. 
  • Varierande sidouppdrag och utmanande strider innebär många timmars speltid. 
  • Spelet innehåller turordningsbaserade strider vilket är för första gången någonsin i Monster Hunter-seriens historia.

 • Illustrations


Monster Hunter Stories

Lanseringsdatum: 08 september 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Capcom
Distributör: Bergsala
Funktioner: Internet, StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.