fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Cooking Mama: Bon Appétit!

 • Gör dig redo för en kulinarisk upplevelse i Cooking Mama: Bon Appétit!

  Ingenting smakar förstås lika gott som Mamas hemlagade mat. I Cooking Mama: Bon Appétit! Är det dock du som ska laga maten, med Mama som rådgivare. Det gäller att finslipa recepten och låsa upp nya. Det här är ett spel som testar din begåvning när det gäller matlagning. För alla som är intresserade av mat och vill vidga sina kulinariska vyer.

  Det finns över 60 recept i spelet. Dessutom finns det gott om minispel som bland annat testar dina kunskaper och dina reflexer. Det finns också en Download Play-funktionalitet om du vill spela med vänner. Du behöver bara en spelkassett för att kunna använda den funktionen. Använder du SpotPass kommer du dessutom få bonusföremål.

  • Tillaga 60 olika delikata rätter i Mamas kök
  • En till fyra spelare kan spela och tävla med varandra. Bara ett exemplar av spelet krävs tack vare Download Play-funktionen.
  • Gör om i ditt hus och få nya prylar via SpotPass

Cooking Mama: Bon Appétit!

Lanseringsdatum: 06 mars 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Minispel
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Cooking Mama Ltd.
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: SpotPass, Download Play, Rörelsekontroll

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.