fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Detective Pikachu

 • Lös mysterier med Detective Pikachu

  En alldeles unik Pikachu och hans vän Tim löser mysterier i Ryme City i spelet Detective Pikachu till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen. Denna Pikachu är verkligen något utöver det vanliga. Tuffingen snackar rakt ut, älskar svart kaffe och skryter om sin geniala förmåga som en stor detektiv. Tillsammans måste Tim och Pikachu leta efter ledtrådar och prata med vittnen för att lösa mysteriet med Tims försvunna pappa Harry.

  När du hittar nya ledtrådar kommer Pikachu kunna avgöra om du hittat något viktigt. Med hans slagord ”A bolt of brilliance” låter han dig veta om du har tillräckligt med information för att gå vidare med det. Håll också ett extra öga öppet efter Pika Prompts, korta videosnuttar som kanske kan innehålla en hint eller två.

  Detective Pikachu innehåller alla kapitel från spelet som tidigare bara släppts i Japan men har också nytt innehåll som kompletterar storyn. Det finns nya platser att utforska och många färgstarka karaktärer, både människor och olika Pokémon. 

  För spelare som är helt nya till deckargenren och kanske behöver lite extra hjälp för att hitta bevis så finns det en lättare svårighetsgrad där Pikachu ger dig tips om vad som måste göras och hur du ska ta dig vidare.

  I samband med att spelet släpps kommer det också komma en speciell Detective Pikachu-amiibo. Den är större än en vanlig amiibo och låter dig se alla Pika Prompts från kapitel du har slutfört men även de som du inte lyckats hitta ännu.


 • Characters


  Pokemon

 • Detective Pikachu amiibo
  En extra stor amiibo föreställandes Detective Pikachu

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Detective Pikachu

Lanseringsdatum: 23 mars 2018
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.