fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Disney Magical World

 • Gör dig beredd att träffa över 60 Disney-karaktärer på en magisk resa i Disneys underbara värld.

  Disneys Magical World tar med dig på en magisk äventyrsresa i 3D i Disneys underbara värld. Skapa din egen personliga avatar och gör dig redo. Du kommer träffa över 60 st välkända och klassiska Disney-karaktärer och besöka platser som inspirerats av klassiska filmer som Alice i Underlandet, Askungen, Aladdin med flera.

  Om du både gillar Disneys vackra världar och spel där du kan vara kreativ och inreda så är detta spelet för dig. Här finns det gott om möjligheter att både samla och skapa saker. Du kan till exempel inreda och utforma ditt eget café. Du kan också utforma caféets meny.

  Disney Magical World är också fyllt med äventyr och Disney-karaktärer som behöver din hjälp. Det finns mängder av saker att samla på och gott om utmaningar.

  Genom Local Play kan du besöka dina vänners världar och byta föremål med mera.

  Det här är ett spel som redan innehåller väldigt mycket, men för de som vill ha ännu mer så finns det extramaterial baserad på filmen Pirates of the Caribbean att ladda ner.


Disney Magical World

Lanseringsdatum: 24 oktober 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, Gratis DLC, DLC, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.