fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Nintendo 3DS
 • Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

 • Utmana din förmåga att fokusera med hjälp av riktigt tuffa övningar.

  Det här spelet är det tredje i den framgångsrika Brain Training-spelserien som sålts i över 15 miljoner exemplar bara i Europa. Precis som i de tidigare Brain Training-spelen har detta spelet utvecklats tillsammans med neuroforskaren Dr Ryuta Kawashima för att hålla din hjärna i trim. Detta görs med utmanande övningar som tränar din koncentration och korttidsminne.

  Devilish Brain Training innehåller 30 övningar och minispel, varav 18 st är helt nya. I övningen Devilish Calculations utmanas du att komma ihåg svaret till ett tidigare matematiskt problem samtidigt som du måste sätta dig in i nästa problem. Frågorna i den övningen kommer snabbt så du måste hålla dig ordentligt koncentrerad så att du inte gör några misstag.

  I övningen Devilish Mice utmanas du att hålla reda på olika riktningar som jagade möss tagit. Det må låta enkelt, men den övningen kräver verkligen koncentration. Om det visar sig att övningarna är alldeles för svåra eller för lätta, så kommer spelet automatiskt anpassa övningarna efter dina resultat. Spelets mål är att lyckas hålla dig fokuserad och träna ditt korttidsminne.

  • Utmana din förmåga att fokusera med hjälp av åtta riktigt tuffa övningar.
  • Du kan ha flera sparfiler så det är lätt för dig och din familj att utmana varandra på en och samma spelkassett.
  • Använd StreetPass för att få andra spelares rekord. Ett bra tillfälle att se hur du ligger till och se om du kan slå deras rekord.

Dr. Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay FOCUSED?

Lanseringsdatum: 28 juli 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Utbildning
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Funktioner: Internet, Demo, StreetPass, SpotPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.