fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

 • Ett RPG-äventyr som tar med dig på en fantastisk resa i klassisk Dragon Quest-anda!

  Följ med på ett storslaget RPG-äventyr och rädda ett fullkomligt lamslaget kungarike! Äventyret börjar när hovgycklaren Dhoulmagus anländer till slottet Trodain och stjäl kungens spira. Med kraften från spiran förvandlar han kungen till ett troll, prinsessan till en häst och slottets övriga invånare till växter. Den ende som undkommer är en slottsvakt som svär en ed att hämnas attacken mot kungariket han lovat att skydda. För att lyckas med detta måste slottsvakten resa land och riken runt, rekrytera allierade och planera hur Dhoulmagus ska kunna besegras.

  Oavsett om det här är första gången du spelar denna klassiker eller är en Dragon Quest-veteran så finns här något för dig. För den som återupplever äventyret på nytt finns här en hel del nytt tillagt. Bland annat får du veta mer om spelets hjälte och den ondskefulle Dhoulmagus. Det finns också nya uppdrag och platser att besöka samt ett helt nytt alternativt slut.

  Denna gången finns dessutom en ny funktion för att spara var som helst i spelet, vilket underlättar oerhört jämfört med tidigare versioner. En annan nyhet är att det finns en “Speed Up”-funktion när du ska slåss mot monster. Perfekt om du har lite bråttom vid något tillfälle och vill skynda på.

  För den som vill dokumentera sina äventyr i spelet går det nu utmärkt med spelets kamerafunktion. Går också utmärkt att lägga på filter med mera på dessa foton för att få en personlig “touch” på dem. Du kan sen spara foton på ditt SD-kort och sen också dela med dig av dem till andra spelare via StreetPass. Att dela med sig av bilder från spelet kan ge upphov till en del trevliga belöningar.

   


Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

Lanseringsdatum: 20 januari 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Square Enix
Distributör: Bergsala

Relaterade produkter

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past
Res tillbaka i tiden för att rädda nuet genom att återställa glömda land och besegra en okänd ondska i detta klassiska...

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.