fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fossil Fighters Frontier

 • Väck dinosaurierna till liv och gör dem redo för kamp!

  I Fossil Fighters Frontier spelar du en ung fossilväktare som måste skydda fossila fyndplatser världen över från den ondskefulle och makthungrige Dr. Baron von Blackraven, som har den galna planen att ta över världen med hjälp av kraften från Vivosaurier. För just Vivosaurier är synnerligen kraftfulla och färgstarka dinosaurier.

  En stor 3D-värld väntar dig i detta spelet och du har en specialbil så du kan resa till alla avlägsna fyndplatser. Leta efter viktiga fossiler och gräv ut dem innan Dr. Baron von Blackraven får tag på dem. Hittar du Vivosaurier kan du använda dem i strider med fienden. Det finns fler än 80 olika Vivosaurier att hitta i spelet.

  Använd pekskärmen på din Nintendo 3DS för att gräva fram fossil av Vivosaurier. Putsa och rengör sen försiktigt fossilen, för ju bättre jobb du gör desto starkare blir Vivosaurien i striderna. I takt med att du kommer längre in in spelet kommer du få tag på bättre utrustning som gör ditt jobb lättare. Samtidigt kommer du upptäcka platser med speciella och kluriga utmaningar. Gör dig redo att upptäcka många unika och värdefulla fossiler.

  Vivosaurier är utmärkta kämpar i strider. Du kommer kunna hitta fem olika typer av dem, vatten, eld, luft, jord samt en neutral form. Vivosaurierna har olika slags attacker och specialförmågor så försök att lära känna de olika typerna väl. Utöver striderna du stöter på i spelets berättelse så finns också dagliga turneringar att tillgå i en arena som kallas Fossil Stadium. Du kan också få utmaningar via StreetPass från andra spelare.

  • Medan du kör din bil kan du ha igång radarn som hjälper dig att hitta fossiler. Det finns olika bilar att välja mellan och de har alla olika förutsättningar. Vissa bilar kör väldigt fort och kan ta dig till avlägsna platser fort, men är kanske inte så bra på att transportera saker.
  • Gräv i jorden för att hitta uråldriga fossiler som sedan kan omvandlas till Vivosaurier. Du använder pekskärmen på din Nintendo 3DS för att gräva, hamra och borra. Var försiktig bara, så att du inte förstör de ömtåliga fossilerna. Ju finare skelettdelarna är desto mer effektiv Vivosaurie kommer du kunna ta med dig till striderna.
  • Ta med den Vivosaurie du tränar och spela tillsammans och mot andra spelare online eller trådlöst via Wi-Fi. Tre mot tre spelare kan mötas på en arena för att göra upp.

Fossil Fighters Frontier

Lanseringsdatum: 29 maj 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1-6 (lokalt) | 2-6 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Spike Chunsoft/RED Entertainment
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.