fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Harvest Moon: The Lost Valley

 • Upptäck en vacker, men mystisk dal där vintern aldrig tycks ta slut. De andra årstiderna har försvunnit och gjort livet tufft för dalens invånare, men kanske kan årstiderna komma tillbaka med din hjälp?

  I Harvest Moon: The Lost Valley kan du odla, gräva, bygga, föda upp djur och många andra saker. Som främling i dalen har du mycket att upptäcka och många invånare att bli vän med. Ja, kanske till och med skaffa en familj.

  Precis som andra Harvest Moon-spel erbjuder detta spelet en stor och mysig värld som du upptäcker helt i din egen takt.

  • Du har en enorm frihet att skapa precis den bondgård du vill ha. Du kan också forma omgivningarna samt ta hjälp av dalens invånare för att göra världen precis som du vill ha den.
  • Skapa grottor och bygg berg. Du kan till exempel bygga en fiskdamm, en väg eller en bro. Med hjälp av vägar och broar kan du upptäcka nya outforskade områden.
  • I Harvest Moon: The Lost Valley behöver du inte besöka några städer för staden kommer istället till dig. Resande handelsmän och andra besökare kommer regelbundet besöka dig. Så det kommer vara lätt att köpa saker du behöver.
  • Ta hand om djur och växter samtidigt som du bygger relationer och utför olika spännande uppdrag.
  • Harvest Moon: The Lost Valley kommer ha en hel del nedladdningsbart extrainnehåll efter lanseringen att se fram emot!

Harvest Moon: The Lost Valley

Lanseringsdatum: 19 juni 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Rising Star Games
Utvecklare: Tabot Inc
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, DLC

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.