fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby: Triple Deluxe

 • Spelfiguren Kirby har funnit med oss ända sedan 1992 då han gjorde sin debut i spelet Kirby's Dream Land. Många högkvalitativa spel med Kirby har kommit sedan dess och nu kommer ytterligare ett helmysigt spel med vår rosa hjälte, Kirby: Triple Deluxe, som släpps exklusivt till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen!

  Vissa saker kommer du att känna igen, eftersom detta är ett spel i klassisk Kirby-anda. Du kommer att kunna suga in fiender och kopiera deras förmågor. Om du till exempel suger in en fiende med svärd så kommer du få förmågan att använda en svärdattack. Du kan också suga in block och vissa andra hinder. Totalt finns det 25 olika kopieringsmöjligheter, varav fem är helt nya.

  En spännande detalj är att du kan hoppa in och ut ifrån spelets bakgrund och på så sätt upptäcka nya områden, fiender och pussel.

  Käka gärna upp frukter i spelet för då kommer du upptäcka en riktigt trevlig förmåga! Med den nya förmågan Hypernova kan du blåsa iväg alla synliga fiender på skärmen. En mycket mäktig kraft som dessutom gör att Kirby kan suga in riktigt stora föremål som han sen kan kasta ut för att ta sig vidare förbi annars omöjliga hinder.

  Om du behöver en paus från spelets Story Mode så finns det två andra spellägen att ta sig an. I spelläget Kirby Fighters kan du och tre spelare till strida mot varandra. Det gäller att kopiera förmågor och dela ut så mycket skada på motspelarna som möjligt. Om du känner att du är mer på ett musikaliskt humör än stridshumör så kan du istället ta dig an spelläget Dedede's Drum Dash, där dina rytmiska förmågor ställs på sin spets. Här gäller det att hoppa i takt till klassisk Kirby-musik och samla så många mynt som möjligt. Kirby Fighters och Dedede's Drum Dash är två riktigt roliga utmaningar!

  • Möt fiender från alla möjliga riktningar och undersök nya områden i spelet genom att hoppa in och ut från spelets bakgrund.
  • Låna fiendernas förmågor och använd 25 olika kopieringsmöjligheter.
  • Sug in ännu större objekt än tidigare med förmågan Hypernova!
  • Avnjut två nya spellägen: Kirby Fighters och Dedede's Drum Dash

Kirby: Triple Deluxe

Lanseringsdatum: 16 maj 2014
Lanseringsdatum - Nintendo Selects: 13 oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Plattform
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: HAL Laboratory, Inc
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass, Local Play, Rörelsekontroll

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.