fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins

 • Inta rollen som Chase McCain och se hur han utvecklas från en vanlig nolla till legenden han är i LEGO City Undercover.

  I LEGO City Undercover: The Chase Begins är Chase helt ny i staden och vill imponera på sin chef som bestämmer över LEGO City-polisen. Det första uppdraget blir att rensa upp bland löst slödder, men det dröjer inte länge förrän Chase inser att det är något betydligt större än småskurkar som döljer sig i stadens undre värld!

  Samma upplägg som i LEGO CITY: Undercover till Wii U

  LEGO City Undercover: The Chase Begins är ett av få sandlådespel som finns till Nintendo 3DS. "Sandlådespel" innebär att du har full frihet att röra dig runt i staden på dina egna villkor, istället för att följa ett linjärt upplägg där banorna är uppdelade i nivåer (1-1, 1-2 och så vidare). Vidare måste du förklä dig till olika yrken för att få tillgång till fler delar av staden och på så sätt avancera i handlingen. Tycker du att staden är lite väl stor för en fotgängare har spelet lösningen för dig - det finns nämligen fler än 50 fordon att ratta, allt från bilar till båtar och helikoptrar!

  Spelets handling tar alltså vid innan LEGO City Undercover, och det finns massor av uppdrag att slutföra i lagens namn. För dig som tänker utforska varenda kvadratmeter av LEGO City finns dessutom många andra aktiviteter utöver huvuduppdragen och massor av samlarprylar att låsa upp som är helt unika för detta spel.

  Kort sagt behöver du som Nintendo 3DS-ägare inte längre snegla avundsjukt på Wii U-ägare som utforskar LEGO City - nu kan du också njuta av den öppna och fria staden på din 3D-skärm i ett spel som designats specifikt för den bärbara konsolen! Har du å andra sidan båda Nintendo-konsolerna i din ägo kan du uppleva två olika sandlådespel med i det närmaste oändligt antal speltimmar!

  • LEGO City Undercover: The Chase Begins finns bara till Nintendo 3DS - det går inte att få tag på till någon annan plattform
  • Använder StreetPass
  • Drar nytta av rörelsesensorerna

LEGO CITY Undercover: The Chase Begins

Lanseringsdatum: 26 april 2013
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: TT Fusion
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, Rörelsekontroll

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.