fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends

 • Om du tyckte att valparna i nintendogs var söta har du inte sett någonting än! Förbered dig på urgulliga små djur som ser ut att hoppa ut ur skärmen när du sträcker fram handen!

  Miljoner människor världen över fastnade för de söta hundvalparna i Nintendo DS-spelet nintendogs. Guess what? Nu kan du ta hand om katter också! Att se hur dessa två djur interagerar med varandra är en upplevelse i sig, ändå är inte katterna den stora nyheten, utan snarare upplevelsen. Upplägget är likt nintendogs, men nintendogs + cats är förbättrat på precis alla punkter. Det är sötare, har mer innehåll och fler features vilket gör det till ett måste för alla som uppskattade originalet.

  Ny användning för den inre kameran

  Kameran används för att känna igen ditt ansikte, så att valpen till exempel vänskapligt försöker slicka dig när du böjer dig fram mot skärmen! Tillsammans med mikrofonen och den djupa 3D-grafiken är nintendogs + cats ett spel som tar dig närmare virtuell husdjursperfektion än någon annan titel! Ropa på din valp, klappa den och få det lilla livet att känna igen ditt ansikte och hur du rör det! Självklart finns alla populära saker från originalet med, som tävlingar, accessoarer, olika raser med mera.

  Systemet är så avancerat att valpen lägger märke till om någon annan än du spelar. Den inre kameran har full koll vems ansikte som tittar på valpen, och kommer det fram en främling kanske det lilla djuret blir förskräckt!

  Gå ut och gå... på riktigt!

  I nintendogs var promenaderna något som Nintendo lade till i slutet av spelets utveckling, och därför var de ganska simpla. I nintendogs + cats får du möjligheten att välja väg medan du går och inte bara rita en förinställd rutt. Viker du ihop konsolen i Sleep Mode kan du gå ut och gå på riktigt och samtidigt tillgodose dig de stegen i spelet! Så nästa gång du går ut ska du ta med dig din Nintendo 3DS och det här spelet!

  Tävlingar

  Precis som i nintendogs finns det tre olika tävlingar, men en del saker har förändrats till nintendogs + cats. Frisbeen känns igen, men i uppvisningstävlingen kan du nu använda AR-kort för att låta hunden göra diverse trick och ta 3D-foton av den! Agility har bytts ut mot ett regelrätt race där du ska få valpen att springa så fort som möjligt genom att locka den med ett byte!

  Ta hand om och uppfostra valpen

  Efter att ha lärt hunden dess namn börjar det roliga - att ta hand om den! Vatten och mat måste ges med jämna mellanrum, men det finns även möjlighet att ge godis. Se upp så att du inte skämmer bort valpen bara!

  Eftersom 3D-skärmen inte är någon pekskärm kan du inte klappa hunden direkt där. Istället finns en siluett av ditt husdjur på pekskärmen och där sker den fysiska beröringen. Ju mer tid du ger din valp, desto vänligare blir den mot dig och desto lättare får du den att lyda. Tänk på att tala tydligt och långsamt när du kommenderar ditt djur via mikrofonen. Med rätt teknik kan du lära valparna nya trick endast genom din egen röst!

  Vad som skiljer de tre versionerna

  Du kan ta hand om max tre valpar åt gången, och möjlighet att byta valp under spelets gång finns (så du behöver inte oroa dig för att välja fel i början). Totalt finns det 27 raser i varje version av nintendogs + cats, men till en början kan du bara välja bland nio stycken. Vilka raser som är valbara från start beror på vilken version av spelet du har. För att få fram fler hundar på ditt spel måste du helt enkelt spela mera! Lär hunden trick, sköt om den och låt den delta i tävlingar så ska du se att fler och fler raser blir tillgängliga!

  De här raserna finns från start i nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends

  • Corgi Pembroke
  • Dvärgschnauzer
  • Labrador
  • Jack Russell
  • Dvärgpudel
  • Bullterrier
  • Boxer
  • Shih tzu
  • Dvärgspets

  Katter

  Du som både haft katt och hund på riktigt vet att katter gör vad de känner för istället för att vara trogna och trofasta som hundar. Det betyder att du inte kan lära katterna trick, du kan inte ropa på dem och förvänta dig att de kommer och de äter inte hundmat! Det roligaste är att observera hur de beter sig mot dina hundar... skaffa gärna höga möbler till ditt hem, för katter gillar att klättra upp högt och spana ut över omgivningen!

  StreetPass

  När du möter andra Nintendo 3DS-ägare som någon gång har spelat nintendogs + cats kommer du byta information med dem. Denna information består av en present, din Mii samt ett meddelande som du skriver själv. Presenten får du välja bland alla leksaker du samlat på dig, men lugn, de försvinner inte från ditt spel utan kopieras bara till mottagaren. De hundar och Mii-figurer du möter via StreetPass kan du möta själv i parken (i spelet). En annan fördel med StreetPass är att fler och fler hundraser blir tillgängliga ju fler människor du möter på stan!

  SpotPass

  Se till att alltid lägga din Nintendo 3DS i den medföljande dockningsstationen utan att stänga av den så kan du vara säker på att alltid få de senaste föremålen och uppdateringarna till nintendogs + cats via SpotPass (förutsatt att du skapat en anslutning till ditt trådlösa hemnätverk förstås).


nintendogs + cats: Toy Poodle & New Friends

Lanseringsdatum: 19 december 2013
System: Nintendo 3DS
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.