fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Super Mystery Dungeon

 • Du är en av tjugo Pokémon som får uppdraget att rädda världen. Utforska grottor i en värld som endast bebos av Pokémon. Grottarna förändras dessutom efter varje speltillfälle så du kommer aldrig utforska exakt samma grotta mer än en gång. Förutom de tjugo Pokémon som man kan välja att spela med så kommer även alla 720 kända Pokémon att finnas i spelet. Kämpa tillsammans med legendariska och mytiska Pokémon för att rädda världen ur en knipa av gigantiska mått.

  Pokémon Super Mystery Dungeon lanseras i början av 2016 och tar vid efter de tidigare spelen i Pokémon Mystery Dungeon-serien. Något du kan vara säker på är att spelglädjen aldrig tar slut då grottorna i spelet hela tiden förändras. Du kommer aldrig att utforska samma grotta två gånger. I Pokémon Super Mystery Dungeon får du kämpa tillsammans med legendariska och mytiska Pokémon för att rädda världen ur en knipa av gigantiska mått.

  Det här nya spelet i Pokémon Mystery Dungeon-serien antar spelaren rollen som en  Pokémon som måste utforska grottorna i en värld som endast bebos av Pokémon. Förutom de tjugo Pokémon som man kan välja att spela som så kommer alla 720 kända Pokémon att finnas i spelet.

  • Du har tjugo Pokémon att välja på när du ska välja spelbar karaktär och dess medföljare.
  • 720 Pokémon finns med i detta spel inklusive legendariska och mytiska Pokémon.
  • Det finns gott om banor och de ändrar dessutom form varje gång du går in i dem. Föremål och skatter byter också plats, vilket gör att banorna känns helt nya varje gång.
  • Din assisterande Pokémon hjälper dig att lösa mysteriet med varför vissa Pokémon blir förvandlade till sten!
  • Strid tillsammans med Legendary och Mythical Pokémon för att rädda världen.

Pokémon Super Mystery Dungeon

Lanseringsdatum: 19 februari 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Spike Chunsoft
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.