fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

 • Denna klassiker, som ursprungligen släpptes till spelkonsolen Nintendo 64, tar dig med på ett hisnande äventyr i den mystiska världen Termina. Denna gången är äventyret i äkta 3D och finslipat på ett sätt vi hoppas att du kommer att uppskatta.

  Spela som hjälten Link och rädda Termina från att krossas! För om bara tre dagar kommer månen störta ned och förstöra allting i sin väg. Som tur är kan Link använda det magiska instrumentet Ocarina of Time för att resa tillbaka i tiden. Genom att göra denna manöver om och om igen kan Link undersöka varenda hörn av Termina och hitta ett sätta att rädda landet från total undergång.

  I det här äventyret kommer du röra dig mycket fram och tillbaka i tiden. Passa på att lära dig rutinerna hos folk du möter och samla så mycket information du kan. Se också till att hjälpa så många du kan. Tiden är begränsad så det gäller att du gör så mycket du kan av den.

  På dina resor kommer du att kunna samla på olika masker. Vissa av dem är bara för att samla på, men några av dem kan ge dig speciella förmågor så du kan ta dig till platser du inte kunnat nå annars. Använd maskerna för att tala med djur, röra dig snabbare eller förvandla dig till olika varelser som till exempel en Goron eller en Zora.

  The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D använder sig fullt ut av det unika med Nintendo 3DS. Grafiken är avsevärt förbättrad och du kan nu se dig runt i världen på ett helt annat sätt än I orginalet. Du kan också använda dig av tillbehöret Nintendo 3DS Circle Pad Pro eller C-spaken om du spelar spelet på en New Nintendo 3DS. Med hjälp av pekskärmen kan du dessutom välja och byta föremål mycket lättare än tidigare. Funktionen "The Bombers' Notebook", som håller reda på olika aktiviteter i spelet, har också uppgraderats med alarmklocka så du inte missar viktiga händelser.

  Du kommer behöva använda all tid du får så effektivt som möjligt och använda alla föremål och färdigheter du får i spelet för att kunna hjälpa invånarna i Termina, få tillbaka Majoras Mask och stoppa Skull Kid. Kommer du kunna rädda världen på bara tre dagar?


The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D

Lanseringsdatum: 13 februari 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Rörelsekontroll

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.