fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yo-Kai Watch 3

 • Mängder av nytt innehåll, funktioner och karaktärer väntar i det här helt nya Yo-Kai-spelet. Ett spel som dessutom innehåller mängder av galna Yo-kai som känns igen från den tecknade tv-serien.

  Undersök nya, vackra områden och bli vän med mängder av busiga Yo-kai i Yo-Kai Watch 3. Det är upp till spelets hjältar, Nate och Hailey Anne, att bege sig ut på äventyr och undersöka mystiska fenomen i omgivningarna kring deras hemstäder.

  Spelets handling börjar med att Nates pappa erbjudits ett jobb som får dem att lämna hemstaden Springdale och flytta till staden St. Peanutsburg. Det dröjer därefter inte länge innan Nate finner mängder av mysterier att nysta upp i den nya staden. Nate uppgraderar också sin gamla Yo-Kai Watch till modernare modellen Yo-Kai Watch Model U.

  Samtidigt händer det saker i Springdale. Hailey Anne Thomas drömmer om att bli detektiv, men kanske får hon lite mer än hon önskat sig när en mystisk röst övertygar henne att köpa en Yo-Kai Watch Model U. Rösten visar sig tillhöra en Yo-kai vid namn Usapyon och de bestämmer sig för att öppna en detektivbyrå i Springdale. För precis som i St. Peanutsburg börjar det hända mängder av mystiska saker i Springdale.

  Ett stort mysterium är varför det börjar hända väldigt mycket saker i båda dessa städer samtidigt? Och hur kommer det sig att både Nate och Hailey Anne får tillgång till Yo-Kai Watch Model U vid nästan samma tidpunkt? Nate och Hailey Anne måste börja sina äventyr på varsitt håll för att på sikt upptäcka sitt gemensamma öde.

  Utöver det stora äventyret så kommer det också finnas många spännande sidouppdrag där du hjälper städernas invånare. Det finns också minispel och andra utmaningar.

  Stridssystemet i Yo-Kai Watch 3 är det mest spännande och taktiska hittills i denna spelserien. Du måste tänka och agera snabbt för att vinna! För det finns många kombinationer för dig att placera ut dina Yo-Kai. Placerar du till exempel dina Yo-Kai bredvid varandra kan du kicka igång så kallade Linking effects som skapar mäktiga komboattacker. Undersök och experimentera med olika sorters Yo-kai för att skapa ditt perfekta lag.

  Det finns också flerspelsläge i Yo-Kai Watch 3 om du vill testa dina Yo-kai mot andra spelares Yo-kai. Ta dig an dueller i spellägena Local Battle, Friend Battle och ‘Merican Dream Battles. I ‘Merican Dream Battle kan du välja mellan läget Casual Battle, som inte har några direkta regler, och Official Rank Battle, där du strider om poäng för att ranka dig. Det går också att byta Yo-kai via StreetPass eller byta medaljer via Wi-Fi.

  Alla som gillar katten Jibanyan kan bli kreativa i Build-a-Nyan för där kan du designa din egen Yo-kai-katt och ge den ett namn, ändra färg med mera.

  Utöver allt detta så kan också ägare av de tidigare Yo-Kai-spelen YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits, Fleshy Souls och Psychic Specters samt YO-KAI WATCH BLASTERS™: Red Cat Corps och White Dog Squad. länka dem till YO-KAI WATCH® 3 för att låsa upp extra innehåll.


Yo-Kai Watch 3

Lanseringsdatum: 07 december 2018
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: LEVEL-5

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.