fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Yoshi’s New Island

  • Följ med på ett magiskt och alldeles underbart äventyr med Baby Mario och Yoshi!

    Ett magiskt äventyr med Yoshi och Baby Mario till Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL och Nintendo 2DS. Förvänta dig ett väldigt vackert, färgglatt och mysigt äventyr fyllt med lika färgglada fiender i alla möjliga storlekar. Som tur är kan du ju, i egenskap av Yoshi, svälja eller hoppa på dem.

    De fiender du väljer att svälja kan du göra till ägg i klassisk Yoshi-anda. Äggen kan du sedan använda för att skjuta på andra fiender, mynt och andra objekt som dyker upp i spelet. Du kan också hitta gömda nycklar om du letar ordentligt! Dessutom blir jättestora fiender förstås till riktigt stora ägg, så kallade Mega-ägg! En annan tillgång är förstås också Yoshis speciella teknik där han svävar genom luften i ett dubbelhopp, så du kan nå platser du annars inte nått.

    Yoshi's New Island är uppföljaren till det hyllade och klassiska spelet Super Mario World 2: Yoshi's Island som släpptes till Super Nintendo.  I Yoshi's New Island utspelar sig dock äventyret på en helt ny spännande ö som heter Egg Island. Denna gången har Baby Luigi försvunnit igen. Nu är det upp till Yoshi att rädda Baby Luigi, men samtidigt skydda Baby Mario från alla farligheter som dyker upp under äventyrets gång.

    I detta spelet har unika grafikstilar använts så att spelet ser ut som målningar gjorda i olja, vattenfärger och krita!


Yoshi’s New Island

Lanseringsdatum: 14 mars 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Plattform
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Arzest
Distributör: Bergsala
Text:

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.