fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Art Academy: Atelier

  • Art Academy: Atelier till Wii U är perfekt om du vill använda din Wii U GamePad som en palett och måla fantastiska digitala konstverk på din tv-skärm.

    Art Academy: Atelier till Wii U är perfekt om du vill använda din Wii U GamePad som en palett och måla fantastiska digitala konstverk på din tv-skärm. Art Academy: Atelier ger dig 30 st. omfattande lektioner så du kan bli en ännu bättre konstnär. Lär dig om olika tekniker av spelets mentor som heter Vince. Du kommer få använda olika spännande material och verktyg. Använd SD-kort för att importera eller exportera bilder.

    Känner du för att dela med dig av dina konstverk via Miiverse eller i spelets egna galleri så går det utmärkt. Du kan också skapa filmer när du skapar konstverken och sen lägga upp filmerna på Youtube.

    Spelets lektioner är lätta att ta till sig så att alla ska kunna hänga med och kunna utvecklas. Pekskärmen på Wii U GamePad gör den till en utmärkt palett och rityta som är lätt att jobba med. Du kan förstås zooma in det du målar och göra väldigt detaljerade målningar och ritningar. Du kommer också hitta inspiration från andra som lägger upp sina konstverk på Miiverse.

    Art Academy: Atelier släpps exklusivt till Wii U och erbjuder mängder av möjligheter, både för en blivande konstnär och de med mer erfarenhet.


Art Academy: Atelier

Lanseringsdatum: 26 juni 2016
System: Wii U
Genre: Utbildning, Konst, Funktion
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Headstrong Games
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Miiverse-integration, Off-TV Play