fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

LEGO CITY Undercover

 • Ikläd dig rollen som den hemlige polisen Chase McCain och se till att sätta skurken Rex Fury där han hör hemma - bakom lås och bom!

  Kasta dig in i handlingen som supersnut och sätt bovarna bakom lås och bom. LEGO CITY: Undercover erbjuder allt du kan förvänta dig av ett LEGO-spel från intensiv action till unik humor. Men det slutar inte där. LEGO CITY: Undercover kombinerar plattformsspelande, pussel, utforskande, action, HD-grafik och en intensiv story med mängder av skratt. Spelet innehåller mängder av spännande uppdrag, över 100 upplåsbara fordon och karaktärer. Det finns alltid något att göra i LEGO CITY!

  Som den legendariska polisofficeren Chase McCain – en expert på förklädnader – kommer du att gå under täckmantel i jakt på en förrymd brottsling vid namn Rex Fury. Använd olika förklädnader och färdigheter för att ta fast Rex och se till att han hamnar i finkan igen!

  Chase kan axla flera roller som alla ger olika färdigheter. Chase kan utge sig för att vara gruvarbetare, tjuv, brandman eller många andra roller. Som polis kan Chase använda sin poliskommunikatör för att leta efter ledtrådar eller ta kort på brottslingar. Hans änterhakepistol kommer dessutom att hjälpa honom att nå höga höjder, svinga sig från pålar eller dra ner saker. Som gruvarbetare kan Chase istället krossa stenblock och använda dynnamit! Oavsett om det rör sig om att lösa pussel, nå hemliga områden eller helt enkelt följa historien kommer Chase många olika förklädnader att spela stor roll!

  Chase McCain är en expert på parkour och ruskigt duktig på att klättra, hoppa, svinga, volta... Chase är faktiskt rörligare än ord kan beskriva. Under spelets gång kommer Chase otroliga fysik att komma väl till pass för det finns ett flertal "free-running courses" som ger dig en oöverträffad översikt av staden och dessutom får du tillgång till mängder av coola prylar under tiden du utför dem. Vår hjälte är också en kampsportsexpert, och ska vi vara ärliga är LEGO CITY fullt av skurkar och busar som är ute efter att nita honom. Förutom att dela ut en och annan smocka kan Chase blockera inkommande slag och dessutom kasta sina motståndare till marken. Ibland gör hans dessutom så snygga drag att de utförs i slow motion. Titta och njut!

  I det här urbana äventyret är du inte fast till att utföra uppdrag – den massiva världen är helt öppen för dig att utforska. Upplev äkta frihet när du utforskar den sömlösa, högupplösta världen. Gå vart du vill och sök högt och lågt efter Rex Fury!

  Är du rädd för att gå vilse? Inte en chans! Du ser staden i fågelperspektiv på Wii U GamePad vilket gör det lätt att hålla reda på var du befinner dig. Din Wii U Gamepad agerar poliskommunikatör, skanner, karta och mycket mer. Med din GamePad i handen kan du skanna efter ledtrådar, fotografera brottslingar, ta emot uppdragsuppdateringar och till och med se genom väggar. Den här hjälpsamma satelitnavigatorn kommer dessutom ihåg alla ställen, samlarobjekt och landmärken du besökt så du lätt kan hitta tillbaka till dem om du vill undersöka dem senare.

  Lägg dina miniatyrvantar på över 100 upplåsbara fordon (inklusive bilar, lastbilar, racerbåtar och helikoptrar) och ta dig runt stan i något som går lite snabbare än du till fots. Men det stannar inte där, du kan även låsa upp hundratals av spelbara karaktärer. Valutan i spelet är "LEGO Studs" och du kan hitta dem överallt i den blockuppbyggda världen. Används studs för att köpa upplåsbara fordon och karaktärer. Med andra ord är det en bra strategi att samla på sig så många studs som bara möjligt!

  Utforska en enorm öppen värld, lås upp fler än 100 fordon och ta fast Rex Fury en gång för alla i LEGO CITY: Undercover till Wii U

   


LEGO CITY Undercover

Lanseringsdatum: 28 mars 2013
Lanseringsdatum - Nintendo Selects: 15 april 2016
System: Wii U
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: TT Games
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Miiverse-integration

Relaterade produkter

LEGO CITY: Undercover
Ta upp jakten! LEGO® CITY Undercover kommer till Nintendo Switch och nu kan du förutom att spela själv också spela...
LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
Inta rollen som Chase McCain och se hur han utvecklas från en vanlig nolla till legenden han är i LEGO City Undercover.
 • LEGO CITY: Undercover
  Ta upp jakten! LEGO® CITY Undercover kommer till Nintendo Switch och nu kan du förutom att spela själv också spela...
 • LEGO CITY Undercover: The Chase Begins
  Inta rollen som Chase McCain och se hur han utvecklas från en vanlig nolla till legenden han är i LEGO City Undercover.