fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Wii Party U

 • Wii Party U är det enda vapnet du behöver mot grådaskiga vardagar och tråkig stämning.

  Även om det finns 80 nya minispel så är det sättet flera av dessa spelas på som är det riktigt intressanta!

  TV Party

  Här har du ett Mario Party-liknande upplägg där du med hjälp av tärningar springer omkring på en spelplan tillsammans med tre andra spelare. Spelplanerna har flera olika teman: på ett ska du exempelvis springa längs en motorväg (oroa dig inte för bilar) för att komma först i mål, och ju bättre du gör ifrån dig i minispelen, desto fler tärningar får du rulla! På ett annat bräde ska du samla på dig trendiga plagg för att imponera på domarna, och även här spelar minispelen en stor roll då du får tag i fler plagg ju mer du vinner.

  Minispelen kan spelas separat också, utan spelplaner.

  House Party

  Ledsen tv:n, men i House Party är det inte du som står i centrum längre! Här hittar du spel som Water Runners där Wii U GamePad ska placeras så långt bort från tv:n som möjligt. Väl placerad agerar den flod. Uppgiften är sedan att använda Wii Remote-kontroller för att skopa upp vatten och sedan gå med det till tv:n utan att spilla! Så snart du har hämtat lite vatten ska du peka Wii Remote mot tv:n och börja gå mot den - när du är nära kommer en sked dyka upp på tv:n och då vet du att det är dags att tömma vattnet i behållarna som syns på den stora skärmen!

  Andra smarta spel i den här kategorin är till exempel Fast Food Frenzy där du driver din egen snabbmatskedja på Wii U GamePad och tar emot beställningar från de andra spelarna - hoppas du har ett gott minne så att du kommer ihåg vad de beställde! I Name That Face får spelaren med Wii U GamePad instruktioner - till exempel "du har sett en jättestor orm" eller "du har precis lagt av en rap" - och ska sedan göra en grimas inför kameran på Wii U GamePad som motsvarar reaktionen. När bilden är tagen är det dags för de andra spelarna att via alternativ gissa det rätta svaret!

  GamePad Party

  Stackars tv:n, här får den inte vara med alls! Två spelare kör mot varandra i dessa spel, som till exempel kan handla om bordsfotboll eller memory. Allting syns på och kontrolleras med Wii U GamePad, vilket gör GamePad Party-spelen perfekta då två personer vill köra något och tv:n är upptagen.


Wii Party U

Lanseringsdatum: 12 december 2013
Lanseringsdatum - Nintendo Selects: 15 april 2016
System: Wii U
Genre: Brädspel, Party
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Handkontroll:
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: NDCUBE Co., Ltd.
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Miiverse-integration